Pentru vizualizarea in conditii optime a forumului ortodox, proOrtodoxia, va recomandam Google Chrome care poate fi descarcat de aici.
Ultimele subiecte
Calendar Crestin-Ortodox
Căutare
Statistici
Avem 210 membri înregistratiCel mai nou utilizator înregistrat este: Peter peter
Membrii nostri au postat un numar de 634 mesaje în 360 subiecte
Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu
Buna seara!
Am initiat o petitie pentru eliberarea maicilor si a parinteluii Corogeanu de la Tanacu. Consideram ca si-au facut doar datoria in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Asa cum in toate lucrarile sfinte cel viclean se amesteca, asa s-a intamplat si acolo.
Frati crestini! Nu-i putem lasa prada umilintelor de tot felul pe acesti adevarati soldati ai lui Dumnezeu. Acum, cand ierarhii (generalii) si-au abandonat soldatii, prin semnatura dumneavoastra maicile si preotul vor fi mai aproape de eliberarea lor.
Petitia noastra, prin semnaturile dumneavoastra, se adreseaza Presedintelui Romaniei pentru gratierea lor.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html
sau din motorul de cautare google: petitie online Corogeanu
Am initiat o petitie pentru eliberarea maicilor si a parinteluii Corogeanu de la Tanacu. Consideram ca si-au facut doar datoria in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Asa cum in toate lucrarile sfinte cel viclean se amesteca, asa s-a intamplat si acolo.
Frati crestini! Nu-i putem lasa prada umilintelor de tot felul pe acesti adevarati soldati ai lui Dumnezeu. Acum, cand ierarhii (generalii) si-au abandonat soldatii, prin semnatura dumneavoastra maicile si preotul vor fi mai aproape de eliberarea lor.
Petitia noastra, prin semnaturile dumneavoastra, se adreseaza Presedintelui Romaniei pentru gratierea lor.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html
sau din motorul de cautare google: petitie online Corogeanu
stmihaela- nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 17/02/2009
Re: Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu
eu nu cred k e valida deoarece nu ne introducem datele personale din buletin,si nu ne pot identifica....adica ar trebui sa facem ceva scris si sa le depunem,asa cum facem cu cele impotriva pasapoartelor.ar fi valide! oricum e o idee foarte buna. 

Milka- intermediar I
- Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 09/02/2009

» Parintele Rafail Noica
» Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie
» Parintele Arsenie Boca- ,,Sfantul Ardealului,,
» despre familia ortodoxa, parintele calistrat, gratia lungu constantineanu
» Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie
» Parintele Arsenie Boca- ,,Sfantul Ardealului,,
» despre familia ortodoxa, parintele calistrat, gratia lungu constantineanu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: