Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Pentru vizualizarea in conditii optime a forumului ortodox, proOrtodoxia, va recomandam Google Chrome care poate fi descarcat de aici.
Ultimele subiecte
» Pelerinaje la Sfantul Munte Athos
Francmasoneria in Romania EmptySam Aug 08, 2015 11:05 am Scris de daseky30

» Clasificarea religiilor
Francmasoneria in Romania EmptyDum Apr 05, 2015 7:32 pm Scris de clairvaux

» Intrebare pentru cei din linia intai
Francmasoneria in Romania EmptyDum Apr 05, 2015 7:28 pm Scris de clairvaux

»  Treptele rugaciunii, vizitarea raiului din viata aceasta
Francmasoneria in Romania EmptyDum Apr 05, 2015 7:21 pm Scris de clairvaux

» De ce nu ne putem ruga împreuna cu catolicii
Francmasoneria in Romania EmptyDum Apr 05, 2015 6:45 pm Scris de clairvaux

» ECUMENISMUL:origini, esenta, deziderate
Francmasoneria in Romania EmptyDum Apr 05, 2015 6:40 pm Scris de clairvaux

» În Duminica Ortodoxiei s-a lansat un nou site
Francmasoneria in Romania EmptyMar Mar 03, 2015 9:34 am Scris de Crez

» Icoane Ortodoxe
Francmasoneria in Romania EmptyMier Mai 14, 2014 3:41 pm Scris de Mihai Gabriel

» Magazin online Handmade TRADITII
Francmasoneria in Romania EmptyMier Mai 14, 2014 3:39 pm Scris de Mihai Gabriel

Calendar Crestin-Ortodox
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 


Statistici
Avem 210 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Peter peter

Membrii nostri au postat un numar de 634 mesaje în 360 subiecte

Francmasoneria in Romania

2 participan?i

In jos

Francmasoneria in Romania Empty Francmasoneria in Romania

Mesaj Scris de Admin Joi Sept 04, 2008 9:21 am

O carte care dupa Revolutie(cand eram si noi democrati) a fost interzisa la noi in tara.O carte care deschide multi ochi cu pretul inchiderii ochilor autorului.Asasinat in somn,cu cateva zile inainte de a publica o alta lucrare si mai transanta in legatura cu acest fenomen numit masonerie,doctorul Nicolae Paulescu,ramane in istoria medicinii universale ca fiind cel care a pus bazele medicinii moderne,prin descoperirea insuline.Datorita implicarii sale in combaterea masoneriei,a noii ordini mondiale si a iudaismului,acestia din urma nu au ramas indiferenti neacordandu-i bine meritatul premiu Nobel,fapt ce a surprins pe toata lumea la acea vreme.
Admin

___________________________________________________________________________
Extras din cartea “SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ȘI FRANCMASONERIA” de Dr Nicolae Paulescu


După ce a instalat cele trei instrumente de război (liberalismul, socialis­mul și anarhismul) și după ce a îndreptat sforțările lor către un scop unic, - robirea lumii sub jugul lui Israel, - ce mai face Francmasone­ria?

FRANCMASONERIA ÎN ROMÂNIA

La noi, în România, acest flagel ocult a găsit o li­bertate întreagă, nu nu­mai ca să intre în țară, dar și ca să crească în voie.
Dar, Lojile, care sunt foarte slabe, de-abia vege­tează, sau se umplu de ovrei… printre care românii, - ce nu vor deloc să muște din undiță, - formează rarae aves.
Într-adevăr, terenul țării este refractar acestei teri­bile boli parazitare, - după cum este rebel și dezvoltării Socialismului. România e ca vița ameri­cană, care se apără în mod natural contra filoxerei.
Bunii-Templieri - Văzând că cu Lojile de adulți, - cu care au reușit pre­tutindeni în alte părți, - n-ajung aici la nimic bun, Francmasoneria încercă să reînno­iască atacurile… asupra tinerimii și chiar asupra copiilor din șco­lile primare, - cu speranța de a atrage în cursă și pe părinții acestor nevino­vate victime. Ea trimise deci, în acest scop, Ordinul Bunilor-Templi­eri, - care își dădu ca țintă de acțiune combaterea alcoolismului.
Dar și de data asta, va fi o muncă pierdută în za­dar:
1°. pentru că românul, mai ales în localitățile unde acești masoni și-au așezat Lojile, sau mai bine zis cursele, - nu este deloc alcoolic (v. pag. 93);
2°. pentru ca Bunii-Templieri, - în loc să atace pe jidani, care alcoolizează realmente pe țăranii moldo­veni (și știm și de ce nu o vor face niciodată), - se mulțumesc să se năpustească, cu nesăratele lor conferințe, asupra bieți­lor copii din București, pe care-i plictisesc cu serbări caraghioase și-i dez­gustă, cu ședințe ce produc greață.

Dar ce sunt acești Buni-Templieri?
Revista lor oficială, „Antialcoolul”, are să ne-o spună:

Știți că ne numim Buni-Templieri. Cuvintele Tem­plu, Templier și Loje sunt foarte vechi și interesante…
Cu vreo mie de ani înainte de nașterea lui Hristos, Solomon zidi un splendid Templu la Ierusalim…
Mai târziu, - acum vreo opt sute de ani, adică în 1118, - se formă, tot acolo la Ierusalim, o societate de oameni care luară armele pentru ca să proteagă pe pele­rini. Regele Baldovin al II-lea le de-te ca reșe­dință o casă construită chiar pe locul vechiului Tem­plu și de-aceea luară numele de Templieri.
La început nu erau decât nouă, dar puțin timp după aceea, un mare număr de bravi soldați, venind din diverse țări, se alipiră pe lângă dânșii, până când în cele din urmă se constitui o mare și puternică asociație, numită Ordinul Cavalerilor Templi­eri - și care fu, la acea epocă, cea mai considerabilă societate din lume.
Templierii stabiliră anumite jurăminte și obligații sfinte și se consacrară servi­ciului lui Dumnezeu.
Istoria acestui Ordin, care a durat 200 ani, este foarte importantă pentru ori­cine: dar ea este plină de învățăminte prețioase pentru noi, care suntem mem­brii Ordinului Bunilor-Templieri”.

Această istorie o cunoaștem bine. Cavalerii Templi­eri, căzuți în desfrâu sub imboldul jidovilor, s-au lepădat de Iisus Hristos. - pe care juraseră să-L servească. Ordinul fu dizolvat și superiorul lor, Jacques de Molay, expira, pe rug, crima de lèese-divinitate.
Or, când cineva are asemenea strămoși, e mai pru­dent, nu numai să nu se laude cu ei… ci chiar să se ascundă.
Organizația acestui Ordin (grade și loji), precum și disciplina, sunt analoage cu acelea ale Francmasone­riei ordinare.

Intrând în Ordinul nostru, profanul începe să se obișnuiască, - condus de con­ducătorii naturali, adică de funcționarii Lojei și de templierii mai vechi, care au ex­periență, - cu modul de constituire al Ordinului și cu felul de trai al membrilor lui”.
Recunoaștem aici mijlocul de acțiune bine cunos­cut al masoneriei: „su­gestia prin francmasoni mai vechi, care au experiență”!
„Să nu destăinuim nimic din afacerile speciale ale Ordinului, - ca semnele de recunoaștere, lozincile, ceremoniile, etc. E așa de ușor de ținut această obliga­ție, mai ales când vom ști de ce trebuie s-o îndeplinim”.

Dar la ce servește acest secret, - când e vorba să faci numai bine,… să împiedici pe oameni să se îmbete?
Trebuie, desigur, să existe dedesubt ceva murdar, ce nu îndrăznesc să arate afară.

Ordinul Bunilor-Templieri a fost primit în Româ­nia cu mare cinste. Pro­fesori universitari, doamne din societatea distinsă, înalți demnitari ai țării… se grăbiră să-l patroneze. Bineînțeles, - scopul aparent al acestei societăți pare foarte nobil și oricine se crede dator să se asocieze la îndeplinirea lui.
S-a găsit chiar un Ministru al Instrucției Publice care să dea, acestor rău­făcători, autorizația de a se servi de școlile Statului, pentru ca să poată să­vârși, în mod perfect, tenebroasele lor planuri.
„Bunii-Templieri români adresează mulțumirile lor recunoscătoare D-lui Minis­tru al Instrucției Publice, care le-a îngăduit să ție, în orice școală din țară, șezători anti-alcoolice.
O încuviințare mai deplină și mai de sus… nu ne putea veni”.

Și într-adevăr, ei nu pierd vremea:
„O săptămână întreagă - în șapte școli deosebite - alese mai către marginile orașului, pe unde întuneri­cul e mai mare și nevoile mai multe, - s-au ținut șezători anti-alcoolice cu atâta lume că, uneori, abia o încăpea sala”.
Lucrurile ajunseseră la acest stadiu, când o nou­tate senzațională sosi din Germania.
Ordinul „Guttempler” face parte într-adevăr din Francmasonerie. Lojile sale, care caută să se infiltreze pe lângă copilărime, pentru ca s-o murdă­rească și s-o corupă, sub pretext că luptă contra alcoolismului, - au încer­cat să se introducă și în școlile primare din Bavaria.
Din fericire, s-a găsit acolo un ministru, mai prevă­zător ca al nostru, care se grăbi să oprească mersul înainte al acestei funeste societăți secrete.

Francmasoneria încearcă, de asemenea, să pă­trundă, la noi, printr-o altă poartă, aceea a Ateneului popular și a Universității populare, - adică prin niște Sub-masonerii a căror semnificație o cunoaștem (vezi anterior).
Din cauza simpatiei și respectului ce avem pentru mulți dintre cei ce s-au înscris să vorbească în aceste așezăminte, așa-zise populare, ne vom abține de a insista, - mulțumindu-ne să raportăm ce scrie „Univer­sul” din 27 sep­tembrie 1913:

„Astăzi, la orele 200, va avea loc în sala „Transilvania”, inaugurarea seriei de con­ferințe, din anul acesta, a Ateneului popular.
Profitând de bicentenarul lui Diderot (care a fost francmason), - inițiatorii vesti­tei Enciclopedii și unul din promotorii spirituali ai Marii Revoluții franceze - dl I. T….. cunoscutul publicist și conferențiar de istoria și filozofia critică a religiilor la Universitatea populară, va expune…”.

Puteti citi integral cartea pe internet la adresa http://proortodoxia.wordpress.com/spitalul-de-dr-nicolae-paulescu/
Admin
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 02/09/2008

https://proortodoxia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Francmasoneria in Romania Empty Re: Francmasoneria in Romania

Mesaj Scris de Milka Vin Feb 27, 2009 2:58 pm


Milka
intermediar I
intermediar I

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 09/02/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum