Pentru vizualizarea in conditii optime a forumului ortodox, proOrtodoxia, va recomandam Google Chrome care poate fi descarcat de aici.
Ultimele subiecte
Calendar Crestin-Ortodox
Căutare
Statistici
Avem 210 membri înregistratiCel mai nou utilizator înregistrat este: Peter peter
Membrii nostri au postat un numar de 634 mesaje în 360 subiecte
despre familia ortodoxa, parintele calistrat, gratia lungu constantineanu
Pagina 1 din 1
despre familia ortodoxa, parintele calistrat, gratia lungu constantineanu
Ma numesc Gratia Lungu Constantineanu, initiatoarea acestui volum de interviuri cu parintele Calistrat. Am incercat ca aceasta lucrare sa cuprinda cat mai multe informatii pregatind cat mai multe intrebari relevante pentru familia crestina din zilele noastre. Cuvantul "interviuri" este pretentios, mai degraba am transcris, fara slefuiri sau corecturi ulterioare, o discutie intre un credincios de rand si un duhovnic al crestinatatii. Evident, pe acest taram duhovnicesc, nu vorbim de probleme lumesti ca pretentii financiare sau "drepturi de copyright" (parintele a zambit cand l-am intrebat de asa ceva...) si de aceea am decis sa o postez pe internet: cautati pe scribd.com "Despre Familia Ortodoxa Parintele Calistrat Chifan Barnova Vladiceni Interviu Gratia Lungu" si pe archive.org "DespreFamiliaOrtodoxa"
gratialunguconstantineanu- nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 23/09/2011

» Parerea parintelui Calistrat despre cataclisme si Apocalipsa
» Parintele Mihai-Andrei Aldea,predica despre documentele cu micro-cip si vremurile ce vor veni
» Arhiva Ortodoxa
» BIBLIOTECA ORTODOXA LITERE SECRETE
» Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu
» Parintele Mihai-Andrei Aldea,predica despre documentele cu micro-cip si vremurile ce vor veni
» Arhiva Ortodoxa
» BIBLIOTECA ORTODOXA LITERE SECRETE
» Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Clasificarea religiilor
» Intrebare pentru cei din linia intai
» Treptele rugaciunii, vizitarea raiului din viata aceasta
» De ce nu ne putem ruga împreuna cu catolicii
» ECUMENISMUL:origini, esenta, deziderate
» În Duminica Ortodoxiei s-a lansat un nou site